Onze Services

Traditionele Thaise massage

White Lotus Traditional Thai Massage Schiedam Rotterdam Vlaardingen

De Oosterse geneeskunst ontwikkelde zich al eeuwen voordat de moderne gezondheidszorg in het Westen tot stand kwam. In Thailand werd al lang geleden de kennis uit omringende landen verzameld en gecombineerd met de bestaande therapieën. De traditionele Thaise massage werd ontwikkeld in de tijd van de Buddha, en is een combinatie van onder andere het Yoga dat in India werd ontwikkeld en de kennis van drukpunten, de bloedsomloop en het zenuwstelsel die vanuit China naar Thailand werd overgebracht. Er wordt gezegd dat deze technieken zelfs werden gebruikt om de Buddha te genezen!

Uiteraard werden de massagetechnieken door de jaren heen geperfectioneerd en verder ontwikkeld, waarbij ook nieuwe kennis werd toegevoegd zodat uiteindelijk het veelzijdige Thaise massagesysteem van vandaag de dag tot stand kwam.

Nu de Aziatische cultuur zich naar het Westen heeft verspreid kunt u ook in Nederland uw voordeel doen met de kennis die door de eeuwen heen in Thailand is verzameld en ontwikkeld. Bij White Lotus zijn al onze medewerkers in Thailand opgeleid in de traditionele massagetechnieken en -therapieën. Zij staan voor u klaar om hun kennis aan de hand van uw wensen toe te passen. Komt u voor een ontspannen ervaring, dan leiden zij u in een kalmerende sessie waarbij al uw spieren en gewrichten worden opgewarmd en geopend. Heeft u fysieke klachten zoals rug- en nekpijn of vastzittende spieren, dan zullen zij zich focussen op specifieke technieken en lichaamsposities met als doel uw klachten te verhelpen.

Vanwege deze veelzijdigheid en effectiviteit is de traditionele Thaise massage het populairste Oosterse massagesysteem ter wereld.

Aroma-oliemassage

White Lotus Traditional Thai Massage Schiedam Rotterdam Vlaardingen

Van alle bijzondere kenmerken die de Thaise massagetherapie rijk is, is er waarschijnlijk geen enkele zo herkenbaar als de heerlijke geuren van jasmijn, kamfer, lavendel en uiteraard lotus die in Thailand al eeuwen worden gebruikt om een ontspannen atmosfeer te creëeren. Als u wel eens in Thailand bent geweest dan bent u bekend met de verleiding en aantrekkingskracht van deze geuren wanneer men langs een massagesalon loopt. Hoewel de aromatherapie in het Westen een vrij recent verschijnsel is, worden deze geuren in Thailand al sinds jaar en dag gebruikt in combinatie met massage en andere therapieën.

Bij de aroma-oliemassage worden heerlijk geurende massageolieën gebruikt om een ontspannende massage uit te voeren. Het gebruik van massageolie tijdens het masseren zorgt voor een vloeiendere en geleidelijkere massage, en het verspreiden van de warme olie over de huid zorgt voor een extra kalmerend effect. Onze verschillende massageolieën zijn allemaal volledig natuurlijk en hebben dusdanig ook een gezonde en hydraterende uitwerking op uw huid. Dit in combinatie met de heerlijke geur van de olieën maakt de aroma-oliemassage tot de ultieme ontspanningstherapie.

Aan een aroma-oliemassage van een van onze medewerkers zult u ongetwijfeld de rest van de dag een ontspannen gevoel overhouden!