top of page

Relaxing Aroma Massage

Relaxing Massage.jpg

De Relaxing Aroma Massage is gericht op het verlichten van zowel lichamelijke als geestelijke stress.

In het dagelijkse leven bent u elke dag bezig met allerlei taken en verantwoordelijkheden die langzaam maar zeker zorgen voor een opbouw van negatieve effecten, die zich vaak zowel lichamelijk als geestelijk uitten. Denk hierbij aan hoofdpijn, vastzittende spieren in schouders, nek en rug, en een rusteloos of opgejaagd gevoel.

Bij de Relaxing Aroma Massage worden heerlijk geurende massageolieën gebruikt om een ontspannende massage uit te voeren. Het gebruik van massageolie tijdens het masseren zorgt voor een vloeiendere en geleidelijkere massage, en het verspreiden van de warme olie over de huid zorgt voor een extra kalmerend effect. Onze verschillende massageolieën zijn allemaal volledig natuurlijk en hebben dusdanig ook een gezonde en hydraterende uitwerking op uw huid. Dit in combinatie met de heerlijke geur van de olie maakt de Relaxing Aroma Massage tot de ultieme ontspanningstherapie.

U zult ongetwijfeld de rest van de dag een ontspannen gevoel overhouden!

Bij de Relaxing Aroma Massage is het belangrijk dat onze masseuses op de hoogte zijn van uw medische status die van invloed kan zijn op de massage. Bijvoorbeeld wanneer u een operatie heeft gehad aan een gewricht, of wanneer u lichamelijke klachten heeft. Geef dit daarom door aan uw masseuse voordat de massage begint.

Wanneer u een massage voor twee personen wilt boeken, kiest u voor een van de DUO massages via ons boekingssysteem. Voor massages voor meer dan twee personen raden wij u aan om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

bottom of page