top of page
Relaxing Bath

Tijdens uw massage wordt u goed door onze masseuses verzorgd, maar er zijn ook een aantal zaken die u kunt doen en waar u zelf rekening mee kunt houden voordat u naar uw afspraak komt.

Voor Uw
Massage

Aangezien u tijdens een massage fysiek contact heeft met uw masseuse, is hygiëne erg belangrijk. Aan onze kant doen wij er alles aan om voor u een zo'n hygiënisch mogelijke ervaring te leveren. Zo wassen onze masseuses tussen elke massage hun armen, en vervangen zij alles waarmee onze vorige klant contact heeft gehad, zoals kussenslopen, hoeslakens en handdoeken.


Uiteraard verlangen wij van u ook een zekere hygiënische standaard. Neem bijvoorbeeld een douche of ga in bad voordat u naar uw afspraak gaat.

Voordat u naar uw afspraak komt is het aan te raden om te letten op wat u eet en drinkt. Het is niet verstandig om een flinke maaltijd te eten vlak voor uw massage. Tijdens de massage wordt er druk op uw lichaam gezet, en met een volle maag is dat vaak niet comfortabel.
Ook is het belangrijk dat u niet onder de invloed bent van stimulerende middelen, zoals alcohol of drugs. Dit is voor uw eigen veiligheid, aangezien deze middelen uw bloedsomloop kunnen beïnvloeden, en dit in combinatie met een stevige massage voor fysieke problemen kan zorgen.

Ook raden wij het af om voor of na de massage caffeïnehoudende dranken zoals koffie of energiedrank te drinken.

bottom of page