top of page

Thai Deep Tissue Massage

Deep Tissue Massage.jpg

De Thai Deep Tissue Massage kan het beste worden vergeleken met een sportmassage.

Bij deze massage gebruiken onze masseuses vergelijkbare technieken als bij de Traditional Thai Massage, maar gebruiken zijn ook massageolie om een vloeiendere massage te kunnen geven, zoals bij de Relaxing Massage.

Op deze manier kunnen zij op alle plekken tot diep in de weefsels doordringen, waardoor een optimaal effect op uw spieren wordt bereikt.

Deze vorm van massage is bij uitstek geschikt voor mensen met klachten als vastzittende spieren en gewrichten als gevolg van veel sporten, of het veelvuldig herhalen van bewegingen (RSI/office syndrome) of zich lang bevinden in dezelfde positie (bijvoorbeeld staande of zittende beroepen).

Bij de Thai Deep Tissue Massage is het belangrijk dat onze masseuses op de hoogte zijn van uw medische status die van invloed kan zijn op de massage. Bijvoorbeeld wanneer u een operatie heeft gehad aan een gewricht, of wanneer u lichamelijke klachten heeft. Geef dit daarom door aan uw masseuse voordat de massage begint.

Wanneer u een massage voor twee personen wilt boeken, kiest u voor een van de DUO massages via ons boekingssysteem. Voor massages voor meer dan twee personen raden wij u aan om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

bottom of page